U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Handleiding voor het aanleveren van  kopij voor het Kleine Kernen Magazine

 Ja, wij stellen het bijzonder op prijs dat u kopij wilt aanleveren.

In deze handleiding wordt die opzet beschreven. Het is een hulp in stappen voor iedereen die kopij en foto’s aanlevert voor het magazine.

 

Technische zaken:

  1. Het aanleveren kopij kan uitsluitend worden aangeleverd per e-mail Het e-mailadressen hiervoor is: info@kleinekernenkrant.nl.
  2. Kopij dient te worden aangeleverd als een Word-document of als PDF-bestand. Dat wil dus zeggen als een bijlage bij een  e-mail bericht. Dat betekent dus dat de kopij niet in de e-mail zelf moet worden gezet.
  3. Kopij moet worden aangeleverd als zogenaamde platte tekst, bij voorkeur in lettertype Arial 10punts. Dat betekent dus kopij zonder verschillende lettertypes, woorden in HOOFDLETTERS, gekleurde letters, opsommingtekens, onderstreping en/of  vet.

.

Aanleveren foto’s

  1. Foto’s worden ook elektronisch aangeleverd via bovengenoemde e-mailadres.
  2. Foto’s dienen rechtenvrij te zijn.
  3. Foto’s dienen als aparte bijlage te worden aangeleverd. Dat betekent dus niet in de tekst van de e-mail zelf opgenomen en ook niet opgenomen als onderdeel van een Word-document.
  4. Iedere foto heeft de omvang van minimaal 1 MB.  In de kopij graag een onderschrift bij de foto’s geven: wie staan of wat staat er op de foto en door wie  is de foto gemaakt.
  5. Zeer grote of meerdere bestanden (tot 2GB!) kunt u aanleveren via www.wetransfer.com .

 

Succes met het aanleveren van de kopij en voor vragen kunt u altijd bellen naar ons redactie-adres op 06 – 28 939 895.